Adótan 2020

8950 Ft

31. átdolgozott kiadás.

Kategóriák: , , ,
Kiadás éve

2020

Kiadó

PENTA UNIÓ Zrt.

Nyilvántartási kód

610/20

Oldalszám

475

Szerző(k)

Dr. Herich György

Kreditpont

2

A könyv szerzője: Dr. Herich György

Lektorok: Auth Szabolcs, Dr. Bogdán Zsuzsanna, Dr. Bokor Csaba, Dr. Borók Tímea, Dr. Börzsönyi Zsuzsanna, Dr. Kovács Attila, Laczi Ferenc, Luklíder Gabriella,  Mihályi Andrean Ágnes, Palotai Kinga, Szabó-Bálint Ildikó Erika,  Szatmári László, Dr. Szilovics Csaba, Tóthné Dr. Deme Éva

* * *

Ön a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum Adó Abc sorozata Adótan kötetének 31. átdolgozott kiadását tartja kezében. A kiadványban a hazai és nemzetközi adóoktatásban nagy gyakorlattal rendelkező szerző egy új diszciplína, az Adótan bevezetését indította el.

Mitől más, újszerű ez a szakkönyv?

Először: átfogja a tágan értelmezett adórendszer valamennyi elemét úgy, hogy nem csak a tételes anyagra koncentrál, de az összefüggések, kapcsolatok is bemutatásra kerülnek.

Másodszor: a hagyományos leíró, magyarázó könyvekkel szemben logikai ábrák alapján dolgozza fel az adórendszert, megszabadítva az olvasót a jogi nyelvezet, a részletekben való eltévelyedés veszélyeitől.

Harmadszor: az olvasó számára vizuálisan is rögzíthetővé – így könnyebben memorizálhatóvá – teszi az ismereteket. Összegyűjti a jogszabályokban különböző helyen és a különböző jogszabályokban azonos ügyletekre vonatkozó utalásokat.

Negyedszer: képzésben, továbbképzésben felmenti a hallgatót a jegyzetelés terhe alól, így a magyarázatra, a megértésre és memorizálásra koncentrálhat. Oktatásban jelentős mértékben megkönnyíti az oktató munkáját, hiszen nem csak időtakarékos, hanem egyszerűen és látványosan felhasználható a minden évben aktualizálásra kerülő szakkönyv.

Ötödször: a Szakkönyv offline© programban a világon elsőként kapcsoltunk össze szakmai kézikönyveket egymással és a hatályos teljes joganyaggal! A 2019-es továbbfejlesztéssel már online jogtár kapcsolattal is a könyvekben előforduló bármelyik kifejezés, jogszabályi hivatkozás teljes mögöttes joganyaga és az offline rendszerhez kapcsolódó szakkönyvekből, valamint a saját tudásbázisból a kapcsolódó szakmai részek azonnal elérhetővé válnak!

A szakkönyvben levő hivatkozási jelekre kattintva az Adó 2020 Teszt és Példatárnak az adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. TP2. (Társasági adó 2. példa), illetve az Adótan 2020 magyarázatok szakkönyv adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. MAJ.1. megjeleníthetők. Hasonlóan kapcsolódnak a könyvhöz a kiegészítő, értelmező magyarázatok.

Az adatbázisokban megjelenő bármely fogalom, kifejezés szakmai, jogi kapcsolódásai teljes körűen, azonnal elérhetők úgy, hogy a viszonyítási pontot a könyv használója határozza meg.

Az Adótan lektorait szakterületenként az adott szakterületek legnevesebb szakembereiből választottuk, azzal a céllal, hogy a szakkönyv hitelességét ezzel is emeljük.

Az Adótan az Adótan 2020 magyarázatokkal, az Adó 2020 Teszt és Példatárral, a Nemzetközi adózás és Nemzetközi Adótervezés könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.

Kérjük a könyvvel kapcsolatba kerülő szakembereket, oktatókat és hallgatókat, hogy kritikájukat, észrevételeiket, tapasztalataikat osszák meg velünk a további munkánk elősegítése érdekében.

Köszönettel: KIADÓ

Köszönettel: KIADÓ