“AZ ÉV TB ÜGYINTÉZŐJE 2019”

Legyél a kitöltők között!

A PENTA UNIÓ Oktatási Centrum és a Soft Consulting Hungary Zrt. közösen rendezi meg, idén második alkalommal “Az Év TB Ügyintézője” szakmai versenyt.

A megmérettetés célja, hogy a gazdaság e kiemelten fontos területén dolgozó szakemberek lehetőséget kapjanak szakmai tudásuk bemutatására, összemérésére ezzel is segítve a társadalombiztosítás területén dolgozó szakmai munka elismertségét.

Szerezz országos elismerést magadnak és a szakmának!

A verseny, összesen 2 fordulóból áll:

Az első forduló

A nevező társadalombiztosítási szakember tudását  elektronikus tesztsor segítségével az 5percAdó oldalán mérheti fel.

Ha csak a tudásodat szeretnéd felmérni és lemondasz a nyereményekről, akkor lehetőséged van anonim módon kitölteni a tesztet. A teszt megoldásához megközelítőleg 15 perc szükséges. Kérjük, hogy külső segítséget ne vegyél igénybe!

Az első fordulóból a legjobb kb. öt szakember kerül kiválasztásra, akik tovább jutnak a második fordulóba. Az első forduló eredményei a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi kódok alapján kerülnek közzétételre, legkésőbb a tárgyévet követő év január 5-ig.

Íme a 2019-es év első fordulójának végeredményei: Első forduló

A második forduló

A második fordulóban egy szakmai bizottság melynek tagjai a pénzügy, ügyviteli területek élvonalbeli szakértői és a NAV munkatársai – méri fel az első forduló győzteseinek a tudását. Így kerül kiválasztásra az első helyezett és a dobogósok.

A díj presztízsét a szakmai zsűri és a színvonalas díjak emelik, melyek mellett értékes tudást és szakmai kapcsolatokat is szerezhetnek a versenyben résztvevők és természetesen a nyertes büszkén viselheti az “Az Év TB Ügyintézője 2019” címet.

Az összesített eredményhirdetésre, azaz „Az Év TB Ügyintézője” verseny ünnepélyes díjátadására, következő év január közepén, az Adóegyetem Budapest III. helyszínén kerül sor.

Amiért érdemes nevezni erre a szakmai megmérettetésre:

  1. Nyereményeső a szakma legjobbjának: Az országos címet elnyerő versenyző kb. 500.000 Ft értékű szakmai ajándékcsomagban részesül és viselheti a címet! A szakmai ajándékcsomag aktuális szakkönyveket, könyvelő/bérszámfejtő szoftvereket, szaklap előfizetést, konferencia belépőket, szakmai klubtagságot, szakképzést foglalhat magában.
  2. Pihenés a Tisza-tónál: Külön díjunk a nyertesnek egy 3 napos wellness hétvége 2 fő részére, félpanziós ellátással a Tisza Balneum Hotelben, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a vadregényes Tisza-tóra. A nyeremény tartalmazza: 2 éjszaka 2 fő részére, franciaágyas szobában, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora, a hotel wellness részlegének teljes körű használata.
  3. Ismerd meg gyenge és erős pontjaid: Hasznos információra tehetsz szert szakmai tudásodról. Eredményeidet összehasonlíthatod az átlaggal!
  4. Amit büszkén kitehetsz a falra: Az első fordulóban legalább 60%-os eredményt elérő versenyzőink számára egy elektronikus tanúsítvány kerül kiállításra, ami irodád dísze lehet! (Az anonim résztvevők számára sajnos nem tudunk tanúsítványt kiállítani.)
  5. És ha Te viszed el a pálmát? Akkor vállára emel a szakma és a szaksajtó, bemutathatod tudásodat előadóként szakmai fórumokon is, új ügyfeleid pedig kézről-kézre fogják adni irodád kilincsét!

A versenyre bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, képes megoldani összetett, bonyolult feladatokat, vagy egyszerűen csak érdeklődik a TB szabályai iránt és ki szeretné próbálni szaktudását. Természetesen előnyben vannak azok, akik már tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken, hiszen a kérdések megválaszolása sokkal könnyebb, ha a versenyzőnek már van gyakorlati tapasztalata. Az internetes fordulón az anonimitást a versenyző kérheti, ám a szóbeli döntő már élőben zajlik, itt már nem tudja megőrizni névtelenségét.

A hibátlan ügyintézés rengeteg tudást, tapasztalatot, gyakorlatot kíván. Egy szakembernek folyamatosan képeznie kell magát, a jogszabályokat folyamatosan követnie kell. Nagy szakértelemre, pontos munkára és odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy minden hónapban hibamentesen végezzük el a munkánkat.

Ezek a versenyek az értékes nyeremények mellett játékosan tanítanak, segítenek hatékonyabban végezni munkádat. S nem utolsó sorban növeli esélyeid a munkaerőpiacon.

Adatkezelés

Az adatokat bizalmasan, kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikáció érdekében kezeljük, titoktartási kötelezettséggel. Ha csak a tudásodat szeretnéd felmérni és lemondasz a nyereményekről, akkor lehetőséged van anonim módon kitölteni a tesztet.

Az eredményeket és az adatokat a PENTA UNIÓ Zrt. az adatvédelmi szabályoknak megfelelően bizalmasan kezeli, felelősséget vállal azok titokban tartásáért. A díj átadása után minden adat megsemmisítésre kerül.

A Nevező a feladatlap kitöltésével hozzájárul, hogy a Versenygazda a közölt személyes adatait (név, cégnév, cím, telefon, e-mail cím) kizárólag a versennyel kapcsolatos információk (pl. második fordulóba jutás, tanúsítvány kiállítása és postázása stb.) közlésének céljából felhasználja, legkésőbb a tárgyévi verseny lezárásáig. A verseny lezárását és a tanúsítványok kiküldését követően a kezelt személyes adatok törlésre kerülnek, az adatkezelés megszűnik. A Nevező, amennyiben díjat nyer, akkor a díj átvételével vállalja, hogy a Versenygazda, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja, az Önadózó Kiadó, az RLB-60 Bt., a Soft Consulting Hungary Zrt. (továbbiakban: Szakmai partnerek) részére kérés esetén interjút ad és hozzájárul, hogy nevét és fotóját szerepeltethetik sajtómegjelenésekben és saját elektronikus és nyomtatott termékeikben. Amennyiben a díjat nyerő Nevező a későbbiekben szakmai szempontokból nem válik továbbiakban érdemessé a díjra, a Versenygazda jogosult visszavenni a díjat. Ez esetben a Versenygazda felhívására a nyereményeket köteles visszaadni, a logót nem szerepeltetheti tovább a honlapján, illetve céges iratain. A szakmai érdemtelenséget a Versenygazda, a Szakmai Partnerek és egy független, felkért könyvvizsgálóból álló bizottság egyhangúan állapítja meg.

* * *

“Az Év TB Ügyintézője 2019” verseny győztese és dobogósai

  1. Bálint Emese (BonOffice Kft.)
  2. Spitzer Tamás
  3. Keszei Viktória
    Szabó Daniela

* * *

A szakmai verseny győztesei és helyezettjei az előző években:

2017.

I. Pataki Adrienne
II. Pék Ágnes
III. Boros Rita

 

 A verseny rendezői:

Soft Consulting Hungary Zrt. PENTA UNIÓ Zrt.

 

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM