„AZ ÉV ADÓTANÁCSADÓJA 2019”

500.000 Ft fődíjú szakmai tudáspróba adótanácsadóknak!

Vegyél részt Te is egy izgalmas szakmai kvízjátékban! A témák szakértői által összeállított fifikás teszt megoldásával Neked is sok aktuális és problémás szakmai kérdésnél eshet le a tantusz! Érj el legalább 60%-ot és tanúsítványt kapsz, melyet büszkén kitehetsz az irodád falára! Legyél Te a legjobb és vállán fog hordozni egy éven át az egész szakma: sajtómegjelenések, megbecsültebb munka, irigykedő konkurencia és nem utolsó sorban a több mint 500.000 Ft értékű szakmai nyereménycsomag!

Ezért érdemes nevezni erre a szakmai megmérettetésre:

 1. Nyereményeső a szakma legjobbjának: Az országos címet elnyerő adótanácsadó 500.000 Ft értékű szakmai ajándékcsomagban részesül és viselheti a címet!
 2. Ismerd meg gyenge és erős pontjaid: Hasznos információra tehetsz szert szakmai tudásodról. Eredményeidet összehasonlíthatod az átlaggal!
 3. Amit büszkén kitehetsz a falra: Legalább 60%-os eredményt elérő versenyzőink számára egy szakmai tanúsítvány kerül kiállításra elektronikus formában, ami irodád dísze lehet!
 4. És ha Te viszed el a pálmát? Akkor vállára emel a szakma és a szaksajtó, új ügyfeleid pedig kézről-kézre fogják adni irodád kilincsét! Honlapodon 1 éven át használhatod a verseny logóját!

A Könyvelőiroda-Vezetők Klubja, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Soft Consulting Hungary Zrt. (BaBér), az RLB-60 és az Önadózó Zrt. 2019-ben immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg “Az Év Adótanácsadója” szakmai versenyt.

A szakmai ajándékcsomag aktuális szakkönyveket, szaklap előfizetést, konferencia belépőket, szakmai klubtagságot, szakképzést foglalhat magában.

Versenyszabályzat

A PENTA UNIÓ Zrt. (1051 Budapest, Sas u. 25., cégjegyzékszám: 02-10-060356, adószám: 11679235-2-02, a továbbiakban: “Versenygazda”), meghirdeti az “Az Év Adótanácsadója” szakmai versenyt, melyre nevezhet adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő és könyvvizsgáló végzettséggel rendelkező szakember (továbbiakban: “Nevező”). A szakmai verseny kétfordulós: az első fordulóban egy szakmai tesztet töltenek ki a Nevezők, a második forduló szakmai interjújában a legjobb eredményt elért Nevezők vesznek részt.

Az első forduló

A nevező adótanácsadó tudását elektronikus tesztsor segítségével az 5percAdó oldalán mérheti fel.

A résztvevők a mindennapi munkát átfogó, folyamatosan nehezedő kérdéseket tartalmazó tesztet töltenek ki. A teszt megoldásához megközelítőleg 25 perc szükséges. Kérjük, hogy külső segítséget ne vegyél igénybe!

Az első fordulóban a közel ezer várható résztvevőből a legjobb kb. öt szakember kerül kiválasztásra, akik tovább jutnak a második fordulóba. Az első forduló eredményei a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi kódok alapján kerülnek közzétételre, legkésőbb a tárgyévet követő év január 5-ig.

Íme a 2019-es év első fordulójának végeredményei: Első forduló

A második forduló

A második fordulóban a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, Dr. Herich György vezetésével egy szakmai bizottság méri fel az első forduló győzteseinek a tudását. Így kerül kiválasztásra az első helyezettek és dobogósok.

Amit büszkén kitehetsz a falra

A szakmai teszten legalább 60%-os eredményt elérők számára elektronikus tanúsítványt állítunk ki a részvételről (amennyiben nem anonim a teszt kitöltése és minden adat kitöltésre került hiánytalanul)! Kereteztesd be és tedd ki ezt az exkluzív oklevelet az irodád falára!

Az összesített eredményhirdetésre, azaz „Az Év Adótanácsadója” verseny ünnepélyes díjátadására, következő év január közepén, az Adóegyetem Budapest III. helyszínén kerül sor.

Adatkezelés

Az adatokat bizalmasan, kizárólag a versennyel kapcsolatos kommunikáció érdekében kezeljük, titoktartási kötelezettséggel. Ha csak a tudásodat szeretnéd felmérni és lemondasz a nyereményekről, akkor lehetőséged van anonim módon kitölteni a tesztet.

Az eredményeket és az adatokat a PENTA UNIÓ Zrt. az adatvédelmi szabályoknak megfelelően bizalmasan kezeli, felelősséget vállal azok titokban tartásáért. A díj átadása után minden adat megsemmisítésre kerül.

A Nevező a feladatlap kitöltésével hozzájárul, hogy a Versenygazda közölt személyes adatait (név, cégnév, cím, telefon, e-mail cím) kizárólag a versennyel kapcsolatos információk (pl. második fordulóba jutás, tanúsítvány kiállítása és postázása stb.) közlésének céljából felhasználja, legkésőbb a tárgyévi verseny lezárásáig. A verseny lezárását és a tanúsítványok kiküldését követően a kezelt személyes adatok törlésre kerülnek, az adatkezelés megszűnik. A Nevező, amennyiben díjat nyer, akkor a díj átvételével vállalja, hogy a Versenygazda, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, az Önadózó Kiadó, az RLB-60 Bt., a Soft Consulting Hungary Zrt. (továbbiakban: Szakmai partnerek) részére kérés esetén interjút ad és hozzájárul, hogy nevét és fotóját szerepeltethetik sajtómegjelenésekben és saját elektronikus és nyomtatott termékeikben. Amennyiben a díjat nyerő Nevező a későbbiekben szakmai szempontokból nem válik továbbiakban érdemessé a díjra, a Versenygazda jogosult visszavenni a díjat. Ez esetben a Versenygazda felhívására a nyereményeket köteles visszaadni, a logót nem szerepeltetheti tovább a honlapján, illetve céges iratain. A szakmai érdemtelenséget a Versenygazda, a Szakmai Partnerek és egy független, felkért könyvvizsgálóból álló bizottság egyhangúan állapítja meg.

* * *

„Az Év Adótanácsadója 2019” verseny győztese és dobogósai

 1. Fekete Eszter
 2. Tenke Georgina
 3. Morvai Natália

* * *

A szakmai verseny győztesei és helyezettjei az előző években:

2018.

 1. Dr. Barta Péter
 2. Biró László
 3. Némethné Görgényi Andrea Viktória

2017.

 1. Kádár Zoltán
 2. Farkasné Kádár Ildikó
 3. Magos Zoltánné

2016:

 1. Békeiné Kiss Andrea
 2. Csizmás Pál
 3. dr. Veress Júlia

2015:

 1. Dr. Kovács Ferenc
 2. Szabó Zsanett
 3. Pócsi Erzsébet

2014:

 1. Beck Ágnes
 2. Kádár Zoltán
 3. Huszár Szilvia

2013:

 1. Junkertné dr. Szűcs Zsuzsanna
 2. Lunczer Katalin
 3. Békeiné Kiss Andrea

2012:

 1. Bercsényi Miklósné
 2. Gerhát Mihály
 3. Pánczél Sándor
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM