Impresszum

Kiadó

Az 5percAdó kiadója a PENTA UNIÓ Zrt.

Székhely: 7622 Pécs, Czinderi u. 6.

Központ: 1051 Budapest, Sas u. 25.

Telefonszám: +36 1 302 7000

Cégjegyzékszám: 02-10-060356

Adószám: 11679235-2-02

E-mail: info@penta.hu

Internet: www.penta.hu

Szerkesztőség

1051 Budapest, Sas u. 25.

Telefonszám: +36 1 302 7000

E-mail: hello@5percado.hu

Internet: www.5percAdo.hu

Felelős kiadó: Dr. Herich Györgyné

Kommunikációs szakértő, szerkesztő: Laczi Anikó

Karrier

Laczi Anikó

Az 5percAdo.hu adózási portálon megjelenő minden tartalom a PENTA UNIÓ Zrt. törvény által védett szellemi tulajdonát képezi.

Kizárólag saját felhasználás céljából az 5percAdo.hu oldalon közzétett tartalmak, és azok egyes részei – cikkek, tanácsadói levelek, kalkulátorok, kérdések és válaszok, iratminták, jogszabályok, stb. – bármilyen módon felhasználhatóak (így többek között nyomtathatóak, többszörözhetőek, terjeszthetőek, közösségi portálokon megoszthatóak, adatbázisban tárolhatóak), ugyanakkor bármilyen módosítással, szerkesztéssel járó közzététel, terjesztés, nyilvánossághoz közvetítés, illetve bárminemű kereskedelmi forgalomba hozatal kizárólag a PENTA UNIÓ Zrt. előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Az 5percAdo.hu adózási oldalról értesülést és információkat átvenni kizárólag – a fenti szabályok betartása mellett – úgy lehet, ha az adott információ mellett egyértelmű hivatkozás van az 5percAdo.hu oldalra, illetve, ha az eredeti információ nem módosul.

Az oldalon bármilyen formában közzétett tartalom nem minősül tanácsadásnak, ezért azok alkalmazása és annak következményei a felhasználó kizárólagos felelősségi körébe tartoznak. A PENTA UNIÓ Zrt. körültekintően gyűjti és mutatja be az oldalon található információs tartalmat, azonban nem vállal semmiféle felelősséget az oldal használatából bekövetkező anyagi- vagy más jellegű esetleges károkért vagy károkozásért. Ezért az oldal felhasználói számára különösen javasolt megfelelő szakmai tanácsadás igénybevétele, mielőtt pénzügyi-számviteli-adózási-társadalombiztosítási kérdésekben vagy szabályozással kapcsolatban eljárnak.

Szakértőink

Együttműködő partnereink

  • Baker Tilly Hungária Tanácsadó Kft.
  • BPO-TAX Kft.
  • Finacont Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
  • Könyvelőiroda-vezetők Klubja
  • Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ)
  • Mazars Kft.
  • PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft.
  • WTS Klient Adótanácsadó Kft.
  • Soft Consulting Hungary Zrt.
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM