„AZ ÉV KÖNYVELŐJE 2017”

500.000 Ft fődíjú szakmai tudáspróba könyvelőknek!

Vegyél részt Te is egy izgalmas szakmai kvízjátékban! A Dr. Sallai Csilla által összeállított fifikás teszt megoldásával Neked is sok aktuális és problémás szakmai kérdésnél eshet le a tantusz! Érj el legalább 60%-ot és oklevelet kapsz, melyet büszkén kitehetsz az irodád falára! Legyél Te a legjobb és vállán fog hordozni egy éven át az egész szakma: sajtómegjelenések, megbecsültebb munka, irigykedő konkurencia és nem utolsó sorban a több mint 500.000 Ft értékű szakmai nyereménycsomag!

Ezért érdemes nevezni erre a szakmai megmérettetésre:

  1. Nyereményeső a szakma legjobbjának: Az országos címet elnyerő könyvelő 500.000 Ft értékű szakmai ajándékcsomagban részesül és viselheti a címet!
  2. Ismerd meg gyenge és erős pontjaid: Hasznos információra tehetsz szert szakmai tudásodról. Eredményeidet összehasonlíthatod az átlaggal!
  3. Amit büszkén kitehetsz a falra: Legalább 60%-os eredményt elérő versenyzőink számára egy szakmai tanúsítvány kerül kiállításra, ami irodád dísze lehet!
  4. És ha Te viszed el a pálmát? Akkor vállára emel a szakma és a szaksajtó, új ügyfeleid pedig kézről-kézre fogják adni irodád kilincsét!

A Könyvelőiroda-Vezetők Klubja, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Soft Consulting Hungary Zrt. (BaBér), az RLB-60 és az Önadózó Zrt. 2017-ben immár hatodik alkalommal hirdeti meg “Az Év Könyvelője” szakmai versenyt.

A szakmai ajándékcsomag aktuális szakkönyveket, könyvelő/bérszámfejtő szoftvereket, szaklap előfizetést, konferencia belépőket, szakmai klubtagságot, szakképzést foglalhat magában.

Az első forduló

A nevező mérlegképes könyvelő tudását a PENTA UNIÓ Zrt. vizsgatermeiben vagy a mérlegképes kötelező továbbképzés, az Adóegyetemek, illetve a KönyvelőKoktél alkalmával mérjük fel. Első alkalommal 2015-ben lehetőség nyílt a tesztsor elektronikus kitöltésére is az 5percAdó oldalán.

Az adatokat bizalmasan kezeljük, titoktartási kötelezettséggel. Ha csak a tudásodat szeretnéd felmérni és lemondasz a nyereményekről, akkor lehetőséged van anonim módon kitölteni a tesztet.

A résztvevő könyvelők a mindennapi könyvelői munkát átfogó, folyamatosan nehezedő kérdéseket tartalmazó tesztet töltenek ki. A teszt megoldásához megközelítőleg 20 perc szükséges. Kérjük, hogy külső segítséget ne vegyél igénybe!

Az első forduló eredményei a kódszámok alapján, honlapunkon lesznek elérhetők.

Az első fordulóban a közel kétezer várható résztvevőből a legjobb öt szakember kerül kiválasztásra, akik tovább jutnak a második fordulóba.

A verseny első fordulójának végeredményeit megtalálod ITT!

A második forduló

A második fordulóban a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjának elnöke, Dr. Sallai Csilla vezetésével egy szakmai bizottság méri fel az első forduló győzteseinek a tudását. Így kerül kiválasztásra az első helyezett. Az eredményeket és az adatokat a PENTA UNIÓ Zrt. az adatvédelmi szabályoknak megfelelően bizalmasan kezeli, felelősséget vállal azok titokban tartásáért. A díj átadása után minden adat megsemmisítésre kerül.

Amit büszkén kitehetsz a falra

A szakmai teszten legalább 60%-os eredményt elérők számára tanúsítványt állítunk ki a részvételről (amennyiben nem anonim a teszt kitöltése)! Kereteztesd be és tedd ki ezt az exkluzív oklevelet az irodád falára!

Az összesített eredményhirdetésre, azaz „Az Év Könyvelője” verseny díjátadására, következő év január közepén, az Adóegyetem Budapest III. helyszínén kerül sor.

GRATULÁLUNK! ÍME A 2017-ES ÉV GYŐZTESE ÉS DOBOGÓSAI:

1. Keszei Viktória
2. Czövek Zoltán
3. Hermanutz Tamás

A szakmai verseny győztesei és helyezettjei az előző években:

2012:

1. Suller Krisztina

2. Szász Gabriella

3. Nagyné Bélteczky Mariann

2013:

1. Varga György

2. Dr. Hámos Zsuzsanna

3. Baranyainé Tamás Szilvia

2014:

1. Czövek Zoltán

2. Boros Zsanett

2. Mátyás Csaba

3. Bártfainé Berek Barbara

2015:

1. Mátyás Csaba

2. Polyák Judit

3. Kútvölgyi Levente Krisztián

3. Szilvási Ádám

2016:

1. Tóth Zsuzsanna

2. Keszei Viktória

3. Bujdosó Krisztina

3. Némethné Görgényi Andrea