Születésnapra vásárolj élményt!

Nehéz a megfelelő ajándékot megtalálni

Több munkahelyen is szokás, hogy születésnapra, főleg, ha az kerek évforduló, megajándékozzák a kollégát. Sokszor azonban nehéz megfelelő ajándékot találni, egy üveg bor vagy egy doboz desszert a sokadik alkalom után túl sablonos. Azonban nem csupán tárgyat, élményt is lehet ajándékozni!

Attól függően, mekkora összeget szánunk az ajándékra, érdemes körülnézni olyan internetes oldalakon, ahol különböző élmények közül választhatunk. Ehhez jól kell ismerni az ünnepeltet, van-e valami titkos vágya esetleg. Hölgyeknek kiváló választás lehet például egy kényeztető masszázs, de ezt inkább csak akkor ajándékozzuk, ha hölgyek az ajándékozók is.

Amennyiben az ünnepelt bevállalós, meglephetjük egy szabadesés szimulátorban való élménnyel, egy tesztvezetéssel vagy lövészettel. Amennyiben inkább a gasztro vonal érdekli, akkor a barista vagy a makaron készítő tanfolyam lehet a jó választás, de akár a koktélkészítésnek is biztos, hogy örülni fog az illető.

Hölgyeknek szintén tökéletes ajándék egy portfólió fotózás, ahol profi sminkes és fodrász készíti elő a gyönyörű fotókat, amelyek szép háttér előtt készülnek.

Uraknak ajánlható a különböző tesztvezetés, lövészet, valamint az extrém sportok, például a wakeboard vagy a vadvízi evezés.

Amennyiben a főnökünket szeretnénk meglepni, jó választás lehet a névmemória workshop, ahol olyan technikát sajátíthat el, mely segítségével egy tárgyaláson, konferencián hamar meg tudja jegyezni az összes résztvevő nevét.

Van azonban arra is lehetőség, hogy olyan élménnyel lepjük meg az ünnepeltet, amit a kollégákkal együtt élvezhet ki. Ilyen lehet egy tereplovaglás vagy egy szabadulószoba vagy egyéb csapatépítő program. Ez különösen akkor jó, ha közösen meglepnénk az ünnepeltet, de nem ismerjük eléggé, ugyanakkor fontosnak érezzük a csapatépítést. Például a szabadulószoba sok lehetőséget ad arra, hogy összekovácsolódjon jobban a kollektíva. Sosem tudhatjuk, ki lesz ott a vezető, ki tudja úgy inspirálni, segíteni a többieket, ahogy nem is gondoltuk. A közös programok során a munkatársak egy másik oldalát is megismerhetjük, majd az élmény lehetőséget ad a további beszélgetésekre, közös programokra.

Ha nem költenénk nagyobb összeget a születésnapozásra, akkor legyünk kreatívak, és találjunk ki mi egy jó élményt az ünnepeltnek. Vigyük el piknikezni, de akár az irodában is rendezhetünk számára kincskeresést, ahol különböző feladatokat, rejtvényeket megoldva juthat el egy apró ajándékhoz. Vigyük el ebédelni, vagy épp főzzünk valamit közösen. Sokkal személyesebb, örömtelibb, ha egy kis közös program köré szervezzük az ajándék átadását, akkor is, ha csak egy apróságot szánunk neki.

Több oldal is van, ahol hasonló ajándékokat, programokat tudunk venni.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM