Van egy üres fal az irodában?

Kezdjetek vele valamit!

Az ügyfeleket a profi tudáson kívül az is érdekli, milyen környezetben fogadják őket a könyvelők. Egy iroda berendezése, látványa sok mindent elárul ugyanis egy cégről. Ha nincs pénzetek lakberendezőt fogadni, magatok is szebbé tudjátok varázsolni a környezeteteket. Lássuk, mit kezdhettek például egy üres fallal!

A csupasz felületek láttán egyből beindulhat a fantáziátok, mit is lehetne vele kezdeni. Nem minden esetben az a megoldás, hogy polcot tesztek oda. Egy-egy jól megválasztott dekorációval egész más hangulata lesz a helyiségnek.

Egyszerű, mégis látványos megoldás, ha színes filcből kivágtok betűket, számokat és azzal díszítitek a falat. Csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek! Egy könyvelő irodában például jól mutat, ha számokat, matematikai képleteket tesztek a falra. De ugyanúgy választhattok kedvenc dalszövegeitek közül egy sort vagy refrént, inspiráló idézetek, híres emberek pozitív gondolatai vagy versidézetek is kerülhetnek a falra. Kreatív hobbiboltban vásárolhattok sablonokat betűkhöz, számokhoz. A ragasztáshoz használhattok tapétaragasztót vagy akár gyurmaragasztót is.

Ha az üres falfelület történetesen egy sarok, akkor készíthettek oda egy fotósarkot. Válasszátok ki kedvenc képeiteket akár céges eseményekről, akár a nyaralásaitokról, de tájképek, portréfotók, tárgyfotók is jól mutatnak. A legjobb, ha a képek tónusa színben harmonizál valamennyire egymáshoz. A legszebb, ha fehér kerete van minden egyes képnek. Rendezzétek őket szív alakba, de alkothattok belőlük kört is akár, vagy egy nyitott könyvet, ahol a könyv gerince a két falfelület találkozása.

Ha kedvelitek a vintage stílust, akkor szereljetek a falra réginek tűnő kis ládákat, fadobozokat. Ezekbe helyezhettek élő vagy művirágot, különböző használati tárgyakat, akár irodai eszközöket, például színes mappákat is.

Nagyon érdekes hatást kelt, ha feketére festitek a falat, olyan felületet alakítotok ki, amire igény szerint krétával vagy alkoholos filccel rajzolni lehet. Helyezzetek el a falra üres képkereteket, amikbe minden nap más idézet, szöveg kerülhet.

Nagyon mutatós, ha a falra egy fémhuzalokból álló, négyzetrácsos lap kerül. A fémhuzalokra színes facsipeszekkel fényképeket, rajzokat, képeslapokat tűzhettek.

Ha dekorpolcokat szeretnétek a falon látni, akkor gyűjtsetek össze különféle méretű cipősdobozokat. Akrilfestékkel fessétek be őket különböző színűre, majd lakkozzátok le őket. Így tegyétek fel a falra! Könnyű tárgyakat tarthattok bennük, például mini cserepes növényt, kis képkeretet, apró vázát például.

Ha szükségetek van egy olyan felületre, ahol a napi munkákat vagy a beosztást kell láthatóvá tenni, akkor ehhez is van egy elegáns megoldásunk. Szereljetek a falra színes, csipeszes irattartókat különböző magasságba. Ezekbe illeszthetitek az épp legfontosabb papírokat, amit mindenkinek látnia kell az irodában.

Szintén egyszerű és olcsó, ám mutatós megoldás, ha egy nagy vagy több, keskenyebb, vastagabb falapot illesztetek a falra, amit előzőleg bevontok elegáns selyemtapétával. Ha csak egy nagy deszka kerül a falra, akkor például választhattok arany mintát, ha több, akkor például tegyetek fel a falra három deszkát egymás mellé, amiből a középső eltérő színű, de azonos mintájú, például az arany, ezüst, arany kombináció nagyon elegáns.

Ihletet meríthettek még további ötletekre a Pinterestről is.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM