Öleljünk meg egy fát!

Feltölt és megnyugtat...

A májusi töménytelen feladat közepette, nagyon fontos, hogy figyeljünk magunkra és mindig biztosítsuk testünknek és lelkünknek a szükséges regenerációt. Akármennyi is a munka, minden nap fordítsunk magunkra 5-15 percet, hiszen ez nem elfecsérelt idő, hanem nagyon tudatos befektetés az egészségünkbe, munkabírásunkba. Hidd el, utána sokkal gyorsabban, pontosabban tudsz dolgozni, ha szakítasz időt MAGADRA!

Lehet már Te is érezted egy erdei séta közben, hogy mennyire jóleső, megnyugtató érzés a fák között, a természetben tölteni egy kis időt.

Több nép mondavilágában megtalálhatók a fákban lakozó tündérek, törpék, akik segítenek az embereknek. Ugyan velük én még nem találkoztam, de azt tudom, hogy stresszes időszakban nagyon feltölt és megnyugtat, ha fákat „ölelgetek”.

Hogyan csináld?

  • Keress a parkban vagy erdőben egy szép, élő fát!
  • Döntsd neki a hátad, hunyd be a szemed és lélegezz mélyeket!
  • Mikor kifújod a levegőt, képzeld el, hogy minden negatív gondolatod, félelmed, fájdalmad, feszültséged elszáll!
  • Mikor beszívod a levegőt, képzeld el, hogy vele együtt nyugalom és béke áraszt el, és minden lélegzetvétellel egyre lazább, nyugodtabb leszel!
  • 10-15 légcsere után, szép lassan nyisd ki a szemed és vidd magaddal a madárcsicsergéses, finom illatú kellemes érzeteket!

Próbáld ki ezt a kiváló módszert és számolj be milyen élmény volt!

Mivel nem vagyunk egyformák, ezért mindenki más- és más módon kapcsolódik ki, töltekezik fel energiával, Érdekel, hogy Neked milyen módszer segít, hogy átvészeld a májust?  Kérlek, oszd meg velünk, hátha másnak is tudsz segíteni! 🙂

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM