Egzotikus külföldi utak

Amikre megéri spórolni

Vannak olyan helyek, amiket a legtöbb ember egész életében csak képeslapról lát. Ha azonban elszánjuk magunkat és spórolunk, akkor egy életre szóló egzotikus élményben lehet részünk. Mutatjuk a trópusi bakancslistát!

Seychelles-szigetek

Igazi paradicsom, ahol süt a nap, fehér a homok, pálmafák mindenhol. Lehet sznorkerezni, csodás halfajok, cetcápák láthatók úszás közben. Sétálhatsz mangrove erdőben, a Kot Ma-Ya egzotikus kertben pedig több mint 200 fajta trópusi növényt és orchideát láthatsz. Botanikus kert, fűszerkert is van itt, de egyedülálló a teagyár is, ahol végig követheted a teakészítés valamennyi folyamatát, az elejétől a végéig.

Kuba

Kubáról szinte mindenkinek a szivar jut eszébe. Ha meg szeretnéd ismerni a dohánytermesztés és a szivarkészítés csínját-bínját, akkor irány Pinar del Rió! A Vinales-völgy az UNESCO Világörökség részét képezi, barlangok, dohányültetvények, pálmafák és fenyők váltják itt egymást. Érdemes végiglátogatni a trinidadi palotákat is.

Bali

A trópusi üdülőhely híre s vízparti kis kunyhóiról, fehérhomokos partjáról és mélykék tengervizéről. Tökéletes kikapcsolódás, finom ételek és napfény várja a turistákat. Érdemes figyelned a majmokra! Balin ugyanis szent állatoknak számítanak, nem szabad őket bántani, elzavarni. A kíváncsi majmok ezért nem félnek az emberektől, mindenkihez odamennek, átkutatják a holmikat és könnyen kizsebelik a gyanútlan turistákat!

Maldív-szigetek

Ide azoknak érdemes elutazni, akik a hétköznapi rohanásból kiszakadva csendes nyugalomra vágynak. A 200 lakott sziget között egészen kicsik is vannak, így másoktól elzárva, intim környezetben pihenhetnek itt a párok, családok. Nem véletlenül a Maldív-szigetek az egyik legkedveltebb nászutas úti cél!

Jamaica

Itt született Bob Marley és a reggae műfaja, már csak ezért is érdemes Jamaicára ellátogatni. Emellett a varázslatos karibi sziget minden csodája vár: fehérhomokos part, pálmafák mindenütt. Lehetőség van palackorrú delfinekkel úszni, ugyanis itt él belőlük a legtöbb. Tudtad, hogy itt forgatták annak idején a Kék lagúna című filmet is Brooke Shields főszereplésével?

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM