El sem tudom képzelni, hogy fussak!

Mozgás nélkül nem megy!

A sok munka mellett, nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Fontos, hogy az egészség nem csak a “betegségmentességet” jelenti! Sokkal jobb, ha azt mondhatjuk, hogy jól vagyok és nem azt, hogy nem vagyok beteg! Ha belegondolunk, látjuk, hogy igen nagy a különbség a két kijelentés között.

Mozgás nélkül nem megy!

Már az orvosok is egyetértenek abban, hogy hiába szedünk vitaminokat, táplálkozunk egészségesen, és csökkentjük a stresszt, csak akkor lehetünk egészségesek, ha a mindennapi mozgást is beépítjük az életünkbe. A mozgással megelőzhetünk sokféle betegséget és fiatalosan tarthatjuk magunkat.

  • Egy skót vizsgálat bebizonyította, hogy a mozgás serkenti az idegsejtek képződését és emeli az intelligenciát.
  • A rendszeres sport a szívműködésre is jó hatású, terhelés hatására a csontozatunk is erősödik.
  • Az izmokat is erősíti, így megelőzhető pl.: az ízületi kopások miatti fájdalom.
  • A fejlett háti izomzat védetté teszi a gerincet, megelőzi az idegi károsodásokat.
  • A stressz ellen német orvosok speciálisan a futást javasolják, mivel jó a fáradtság, idegesség, alvászavar, anyagcsere zavar, hátfájás és még nagyon sok probléma esetén.

El sem tudom magamról képzelni, hogy fussak…

Sokan el sem tudják magukról képzelni, hogy fussanak, mert soha életükben nem csinálták. Gondos felépítéssel – séta, gyors séta, kocogás, futás –  egy hónap alatt is  meg lehet szokni, sőt szeretni ezt a sportot!

Itt a tavasz, tehát hajrá, szerezz be egy kényelmes futócipőt és kezdd el az egészségi állapotodnak megfelelően a napi futásokat! Ha bármi problémád van, kérd szakember segítségét, hogy csak a futás kellemes hatásait érezd!

Akár napi 5 perc alatt is sokat tehetünk magunkért, az egészségünkért, gyere, Te is tarts velünk!

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM