Visszatért a Navy blue a divatba

Ezeket hordd!

blue

A navy blue, azaz a tengerészkék időről időre visszatér a divatszínek közé és nem véletlenül. Egyszerre tud komoly lenni és játékos, jól kombinálható. Ha te is szereted ezt a színt, ez a nyár a tiéd lesz. Idén pirossal és arannyal trendi párosítani.

A navy blue feketével kombinálva bármilyen hivatalos alkalmon vagy estélyen megállja a helyét. Munkaruhának is kiváló választás például fekete nadrág tengerészkék felsővel, blúzzal vagy egy tengerészkék egyberuha egy fekete blézerrel vagy fekete bőrkabáttal a hűvösebb napokon. Egy bármilyen farmernadrágot komolyabbá tesz egy navy blue blézer, de gyönyörűen mutat a csipkeruha is ebben a színben. Fehér blúzzal romantikus hatást kelt.

Ha tengerészkék, akkor adják magukat a nyári, vidám tengerészminták is. A kék-fehér csíkos felsők, pólók nem hiányozhatnak egyetlen gardróbból se, legyen szó hölgyről vagy úrról.  A navy blue azért is egy csodálatos szín, mert tökéletes választás, ha a párunkkal szeretnénk összeöltözni, ezzel a színnel nem lehet tévedni, szinte mindenkinek jól áll, ha megtaláljuk a megfelelő ruhadarabot. Urakon zakóként, nadrágként, pólóként, shortként – bárhogy egy nagyon férfias szín, a hölgyek pedig könnyen teszik játékossá, ha fehérrel vagy pirossal kombinálják.

Ha igazán trendi módon akarunk öltözni, akkor a navy blue-t idén pirossal és/vagy arannyal kombináljuk. A tengerészkék-piros adja magát, vehetünk horgonymintás felsőt, strandtáskát, ruhát akár, arannyal érdemesebb inkább valamilyen alkalomra kombinálni, ha ki szeretnénk tűnni a tömegből, vagy pedig nappalra kis felületen, például pólón, táskán kiegészítő színként mutat jól.

Vidám színpárosítás, ha fehér alapon kék csíkos felsőt hordunk, míg a kék alapon vékony fehér csíkos ruha bármilyen vendégségben megállja a helyét.

Természetesen kihagyhatatlan a tengerészkék, akár csíkos fürdőruha, strandpapucs, táska beszerzése is, valamint egy navy blue árnyalatú körömlakknak is kell lennie otthon a fiókunkban.

Ezt színt még az esküvői ruhák közé is simán bevehetjük, legyen szó menyecske- vagy koszorúslány ruháról, vagy a vendégek ruhájáról, sőt, még a vőlegény öltönyének is tökéletes választás.

Férfiaknak a hűvös napokra gondolva jó választás egy tengerészkék pulóver beszerzése, farmerrel viselve nagyon sportos és férfias hatást kelt.

Ihletet szinte bárhonnét meríthetünk, elég csak körülnézni a boltokban, de vásárlás előtt megnézhetjük a Pinteresten található, rengeteg gyönyörű fotót is. Így már előre eltervezhetjük, milyen ruhadarabokra vadászunk az idén. Mert, hogy tengerészkéknek lenni kell a gardróbban, az tuti!

Neked melyik a kedvenc darabod?

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM