Trendi irodaszerek a hatékonyabb munkavégzésért

Hogy jobb kedvvel végezzük a munkát!

Különösen a nők számára fontos a szép munkakörnyezet. Ez nem csupán azt jelenti, hogy szépek legyenek a bútorok, legyen szőnyeg, függöny, kép a falon és zöld növény az irodában. Sokkal jobb kedvvel végezzük a munkát, ha trendi irodaszerekkel dolgozhatunk.

Természetesen nem az a lényeg, hogy a tollak, celluxtartók is a Pantone 2017-es színskálának megfelelő színben pompázzanak, de azért figyeljünk oda arra, hogy színes, szép formájú tárgyak vegyenek körül minket.

Lássuk, mi az, ami egy irodában nélkülözhetetlen!

Írószerek

Minden irodában szükség van ceruzára és tollra. A Swarovski kristállyal díszített tollak és ceruzák megfizethető áron kaphatók, ugyanakkor elegánsak, szépek. Az egyik sorozat nem csupán kristállyal van kirakva, de mindenki választhat a horoszkópjának megfelelő darabot. Ez egy olyan apró figyelmesség lehet a munkaadó részéről, amit lojalitással fognak meghálálni a dolgozók.

Kiegészítők

Fontosak az olyan irodai kiegészítők, mint például a cellux-tartó. Ez a szép, női cipőt mintázó ragasztószalag-adagoló például mosolyt csalhat a munkatársak arcára használat közben.

Szinte mindennap használjuk a tűzőgépet is az irodában, ez is legyen színes, például metálkék.

Vonalzó, radír sem mindegy, milyen. Legyen színes, akár mintás, a radír lehet különböző formájú vagy illatos. Természetesen törekedjünk a praktikumra is, hiszen például egy radír esetében az a fő szempont, hogy ne maszatoljon, ne töredezzen. Azonban kellemesebb egy illatos radírt tartani a kezünkben, de a férfiak például kaphatnak focilabda alakút is.

Hasonlóképpen dizájnelem lehet még a hegyező is. Lehet elektromos vagy kézi, számtalan formájút találhatunk. Van mókás, robosztus, többfunkciós is. Egy fontos szempont legyen, a tartályos a leginkább praktikus.

Mappák

Egy könyvelő irodában alap kellék az irattartó mappa. Ezek a szép, neon színű tasakok esztétikusak és tartósak is. De választhatunk a most nagyon trendinek számító baglyosak közül is.

Ollók

Az olló például egy olyan használati eszköz, amikor fontos, hogy az esztétikum mellett az ergonómiára is odafigyeljünk. Gondoljunk a balkezes kollégákra is, ha van a csapatban akár csak egy balkezes is, mindenképpen kedveskedjünk neki azzal, hogy számára beszerzünk egy balkezes ollót, esetleg, ha szüksége van rá, akkor jegyzetfüzetet és vonalzót is. Például a Herlitz ergonómikus ollói között találhatunk jobb és balkezeset is.

Neked melyik a kedvenc darabod?

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM