Őszi és Halloween-i dekoráció az irodába

Feldobja a hangulatot a borongós, esős reggeleken

Az ősz ezernyi színnel kápráztat el minket a természetben. Vigyük be ezeket az irodába is, feldobja a hangulatot a borongós, esős reggeleken!

Már az sem mindegy, milyen hatás éri először az ügyfelet, ha megközelíti az irodát. Az ajtódísz minden iroda, lakás dísze lehet, függetlenül attól, hogy modern vagy vintage stílusú-e az iroda. Az őszi termésekből, bogyókból, levelekből csodás ajtódíszeket, koszorúkat készíthetünk. A Pinteresten remek ötleteket találhatunk, ami inspirálhatja a kollégákat.

Tökéletes kellék lehet a dísztök, a csipkebogyó, a toboz, a makk, a gesztenye. Falevelekkel, fenyőgallyakkal tehetjük mutatóssá, de a sima koszorúra applikált sóvirágok is gyönyörűen mutatnak. Feldobhatjuk szalaggal is. Mutatós és könnyen kivitelezhető dekoráció, ha az irodához vezető lépcsőre helyezünk néhány tököt és mécsest. Annak érdekében, hogy elkerüljük a baleseteket, valódi mécsesek helyett használjunk elemmel működőt. Ezt éjszakára is égve hagyhatjuk, mutatós, ha például egy társasház egyik lakásában van az iroda. A lakók kedvét biztos fel fogja dobni.

Az őszi gyümölcsök nemcsak finomak, frissen kihelyezve egész nap mutatós dekorációt is képezhetnek, és egyben vitaminforrásként is szolgálhatnak. Az almát ugyanakkor átalakíthatjuk egy napra mécsestartónak, gyertyatartónak is. Vágjuk el kb. egyharmadánál, vegyük ki a magházat és tegyünk bele egy színes gyertyát.

A felfűzött, fellógatott falevelek, termések nemcsak szépségükkel, megnyugtató, zizegő hangjukkal is megváltoztatják az iroda atmoszféráját. Tartósítsunk mindent dekupázs ragasztóval vagy lakkal, így szép, fényes lesz minden, a levelek nem törnek össze.

Ha van egy szabad falfelület, tegyünk fel egy képkeretet, amiben váltogathatjuk a posztert. Október-november környékén nagyon hangulatos, ha egy őszi erdőt ábrázoló kép vagy festmény lóg a falon. A zizegő levéldekorációkkal olyan hatást kelt, mintha egy erdőben lennénk, nem egy irodában. A terméseket, bogyókat helyezzük el szép üvegekben, és helyezzük a polcokra.

Ebben az időszakban mindent felhasználhatunk dekorációként, ami piros, sárga, barna, narancssárga, valamint ezek árnyalatait képviseli. A meleg, vidám színek megnyugtatják az embert és jó hangulatot árasztanak akkor is, ha kint hideg van, esik az eső.

Az sem mindegy, mi az az első kép, amivel találkozunk, amikor megnyitjuk a számítógépünket. Kezdőképnek, háttérképnek állítsunk be valami szép, őszi tájat, ami megnyugtat, jól esik egy pillantást vetni rá, miközben szorít a határidő és betemet a sok munka.

Ősszel adja magát a Halloween-i dekoráció is, igaz, ez csak pár napra szól, de érdemes kihasználni. A tökdekoráción, faragott tökön kívül készíthetünk rémísztő süteményeket, édességeket is, amivel feldobjuk a munkatársak és a betérő ügyfelek napját. Pár napig minden jöhet, ami csontváz, denevér, pók vagy boszorka. Nem kell időigényes sütögetésre gondolni, inkább a kreativitásra helyezzük a hangsúlyt. Például a zselébe állított Haribo gumicukor giliszták vagy pókok is tökéletesek egy ilyen alkalomra.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!