Már most kezdjétek el szervezni az irodai karácsonyi party-t!

Adunk pár tippet!

Még messze van a karácsony? Talán annak tűnik, azonban a legjobb rendezvényhelyszínek és programhelyek hamar betelnek, sok főre pedig nehéz az utolsó pillanatban megfelelő eseményt vagy helyszínt találni. Adunk pár tippet, mivel és hol töltsétek együtt a céges karácsonyi bulit.

A legtöbb helyen adott, hogy kibérel a cég egy éttermi különtermet, és ott ünnepli a karácsonyt. Azonban ennél kreatívabbak is lehetünk! Idén szervezőként készüljünk valami extra meglepetéssel!

Ha fiatalos, tettrekész csapatról szeretnénk gondoskodni, akkor szervezzünk tereplovaglást! Nagy előnye, hogy nyugodt lovakkal szervezik a túrát, így a program nem igényel lovaglótudást senki részéről. Kellemes környezetben, természetben tölthetünk együtt egy kis időt, közben beszélgethetünk, majd a program után irány egy melegedőhely, és igyunk egy kis forralt bort vagy puncsot!

Szintén fiatalos csapat számára ajánlott egy jó kis közös korcsolyázás. Ez azonban csak úgy jó, ha mindenki tud korcsolyázni, így szervezés előtt erről diszkréten puhatolózzunk a kollégáknál. Nem jó, ha egy vagy több ember csak a pálya szélén álldogál, míg a többiek újra élik a gyerekkorukat és vidáman fogócskáznak, csúszkálnak a jégen. Ha azonban mindenki sportos, akkor ez egy nagyszerű móka lesz. Utána ez esetben is szervezzünk még egy programot egy étteremben vagy a hüttében, hogy mindenki átmelegedjen.

Béreljünk ki egy mozitermet, és vetítsünk le egy filmet. Ez lehet valami nagyszerű vígjáték, de akár mi magunk is forgathatunk egy filmet a kollégákkal, ha elég ügyesek vagyunk. Pár embert avassunk be a tervbe, míg másokkal csak mondassunk ki bizonyos mondatokat. Akár egyéb filmekkel is összevághatjuk a miénket, a lényeg, hogy valami sajátos, a cégre jellemző, mókás eredmény szülessen, ami mindenki számára meglepetés lesz. Készülhet katasztrófafilm, utalva a szoros határidőkre, amiket épp, hogy sikerült az idén is teljesíteni, de szinte bármilyen műfajt választhatunk, amit meg tudunk valósítani. Ez a program sok előkészületet, lelkes segítőket feltételez, így csak akkor vágjunk bele, ha van rá időnk, kameránk, és rendelkezünk titoktartó, tettrekész kollégákkal.

Sok cég dönt úgy, hogy a céges karácsonyi ajándékokra szánt pénzt felajánlja inkább egy szervezetnek, hogy így segítsen. Kössük össze a kellemeset a hasznossal! Például, ha gyermekeket támogatnánk, akkor látogassunk el egy kórházba, és meséljünk, bábozzunk azoknak a kicsiknek, akiknek a szentestét is az otthonuktól távol, a kórházban kell tölteniük. Vagy menjünk el egy állatmenhelyre, és sétáltassuk meg a sok időt kennelben töltő kutyákat! Ajándékképpen vihetünk pokrócokat, szalmát, tápot, biztos, hogy bármelyik szervezet örömmel veszi a felajánlásunkat.

Ha szeretnétek megtapasztalni, milyen a vakok és gyengénlátók élete, vagy egyszerűen csak megtapasztalnátok, hogyan élesedik a hallás, a szaglás, ha a szemünkre nem támaszkodhatunk, mert vaksötét vesz körül minket, akkor látogassatok el együtt a Láthatatlan Kiállításra. Ez is egy olyan program, ami után jól esik majd átbeszélni a tapasztaltakat, az élmény közelebb hozhat titeket egymáshoz.

Ha viszont mindenki őrült állatrajongó, akkor a ZOO-Caféba szervezzétek a karácsonyi partit! Itt a finom sütemények és kávé mellett különböző állatokkal ismerkedhettek meg, kézbe vehetitek őket. Például simogathattok sünit vagy szakállas agámát is.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM