Ide vidd az ügyfeled vacsorázni!

Ezekkel a helyekkel nem lehet mellé nyúlni

Bármikor előfordulhat egy cég életében, hogy Magyarországra érkezik egy fontos, külföldi ügyfél, üzleti partner, befektető vagy épp az anyavállalat vezérigazgatója. Ilyenkor illendő dolog az illetőt elvinni vacsorázni. Ezekkel a helyekkel nem lehet mellé nyúlni!

Annak függvényében, milyen stílust képvisel a cégünk vagy épp a megvendégelendő külföldi, választhatunk tradicionális helyet magyar konyhával vagy épp egy felkapott, nemzetközi konyhát képviselő éttermet.

Budapesten

Jelenleg a vendégek ajánlása szerint a budai 110 éves Árnyas Vendéglő a legjobb Magyarországon. 3759 étterem közül lett az első, az értékelők 93 százaléka ajánlja ezt a vendéglőt. Országos viszonylatban 9198 vendéglő közül a 4. legjobb helyezést érte el. Tradicionális magyar konyha, elegáns berendezés, családias hangulat. Az étterem jól megközelíthető, közel van a Budai Várhoz és a Széll Kálmán térhez.

Ha egy igazi, kockás abroszos helyet keresünk kellemes környezetben, akkor az Óbudai Zöld Kapu Vendéglőt érdemes felkeresni. Ez egy családi vendéglő téglás kerthelyiséggel, Óbuda szívében.

Ha valami különlegeset mutatnánk a vendégnek, akkor irány a Dzsungel Kávézó és Étterem a Jókai utcában. Itt négy terem közül lehet választani, ahol a Szahara, a dzsungel, az óceán és egy kalózhajó hangulatát idézi a berendezés, és az étlap kínálata is. Ha szívesen ennél egy Balu mancsát, egy Bujkáló ormányost, egy Tasmán ördögöt vagy egy Kék mélységet, akkor itt a helyed! Üzleti vacsorára például kiváló helyszín az óceáni terem, a sok akvárium, a vidáman úszó halak megnyugtató hangulatot árasztanak, így biztos, hogy egy itt elköltött vacsora után csak jól sikerülhet az üzleti tárgyalás.

Ha csodálatos panorámával kápráztatnánk el vendégünket, akkor a Halászbástya Étterem a legjobb választás. Egy könnyű séta a Budai Várban, majd egy vacsora itt, biztosan örök élmény marad vendégünkben. Csodás kilátás nyílik a Dunára és a pesti oldalra, az ételek kiválók, a felszolgálás udvarias, profi.

Vidéken

Természetesen vidéken is megannyi kiváló étterem van. A tatai Platán például egészen biztos, hogy az egyik legjobb. Az üzemeltetők célja, hogy teljes egészében egy saját farm lássa el a konyhát, így egy újfajta, fenntartható vendéglátást működtessenek.

Szintén meg kell említeni a pannonhalmi Viatort. Az apátság mellett működő étterem az apátság fűszerkertjének terményeit használja és a bencések borászatának legjavát szolgálja fel. Az étterem ugyanakkor modern, a funkcionális építészet jellemzi. Egyszerre van jelen a régmúlt és a jövő.

A pécsi Susogóba csak az menjen, aki nem szereti az állandóságot. Itt ugyanis nincs állandó étlap, ami van a piacon, azokból az alapanyagokból álmodják meg a heti ételkölteményeket. Így mindig izgalmas, épp mi a kínálat. Az étterem mellett gourmet shop és borbolt is működik.

Neked melyik a kedvenc éttermed? Írd meg, hová vinnéd legszívesebben külföldi ügyfeled!

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!