Szülinapja lesz a gyerekednek?

Ezek most a legmenőbb bulihelyek!

A gyerekzsúrokat sok család szereti kiszervezni külső helyszínre. Vagy azért, mert kicsi a lakás, vagy azért, mert kényelmesebb, ha animátorok segítik a szervezést. Ezekkel a bulihelyekkel garantáltan nem fogsz mellé!

Cyberjump trambulin park

Ha azért nem szeretnéd otthon tartani a zsúrt, mert az eleven gyerekek szétszednék a lakást, akkor vidd őket trambulin parkba. A Cyberjump Budapesten és Győrben is üzemel, hatalmas területen rohangálhatnak, ugrálhatnak a kicsik és a nagyok. Lehet kidobóst játszani, drótkötélen egyensúlyozni, egymást a szivacstengerbe lökni, vagy csak simán felugrálni a magasba. Egy óra ugrálás után garantáltan lefárad mindenki. A helyszínen foglalhatsz asztalt, kérhetsz enni-innivalót, választhatsz tortát. Minden adott, hogy egy emlékezetes szülinapi buli legyen.

Szabadulószoba

A fővárosban a Belvárosban szinte minden utcasarkon találsz egy szabadulószobát, de vidéken is számos lehetőség vár rátok. A legkisebbek számára vannak mesékhez kötődő szabadulószobák, a tiniket, felnőtteket pedig filmekhez, tájegységekhez, műfajokhoz vagy történelmi korokhoz kapcsolódó szabadulószobák várják.

A lényeg, hogy egy óra alatt kell kijutnia a csapatnak a szobából úgy, hogy megoldja a feladott rejtélyt. Szükség van a logikus gondolkodásra éppúgy, mint a csapatmunkára. Szinte minden helyen lehetőség van szülinapi bulit tartani, a meghívottak külön szobákban próbálkozhatnak, vagy válthatják egymást, utóbbi esetben animátor szórakoztatja azokat, akik épp nincsenek soron.

Bowling

A gyerekek imádnak versenyezni, így egy bowling partira biztos, hogy szívesen megy mindenki. A szülinapi csomagban jár popcorn, üdítő, pizza és torta is, így semmi sem hiányzik az emlékezetes bulizáshoz. Általában 2-3 órára lehet pályát bérelni, ennyi idő alatt el is fáradnak a srácok.

Élményfürdő

Az élményfürdők különtermekkel és animátorokkal is fel vannak készülve a bulizó gyerekekre. Jellemzően 3-4 órás partikat lehet itt tartani, van, ahol irányított játékok kötik le a kicsiket, máshol a rengeteg csúszda, élményelem épp elég szórakozási lehetőséget nyújt. Bár a legtöbb élményfürdőben 90-120 centis csak a víz, mivel vannak mélyebb vízű medencék is, a gyerekek biztonsága érdekében akkor jó az élményfürdőt választani helyszínnek, ha minden résztvevő vízbiztos, tud már úszni.

Lézerpark

Fiúknak és talpraesett fiús lányoknak egyaránt jó választás a lézerpark, hiszen katonásat játszani szinte minden gyerek szeret. A fegyverek biztonságosak, ha mindenki betartja a szabályokat. A helyszíneken ugyanúgy van lehetőség a tortázásra, evésre, ivásra. Arra számítani érdemes, hogy a bulizók nagyon le fognak izzadni, így téli buli esetén érdemes váltóruhával készülni. A lézerparkok is jellemzően 3-4 órás szülinapi csomagokkal készülnek.

A külső helyszínre szervezett szülinapi bulik nem olcsók. Gyermekenként általában 4-5000 forinttal kell számolni, de van, ahol csomagárat adnak meg, és meghatározzák a minimum és maximum létszámot.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM