Programajánló

Kintre-bentre

Akár hideg van, akár épp enyhébb az idő, vétek lenne minden hétvégét otthon tölteni. Válogass programajánlónkból!

Kültéri programok

Mikor voltál utoljára síelni vagy szánkózni? Bár a városban alig van hó, de Visegrádon tökéletesek a feltételek a téli sportoláshoz. A hóágyúzott, kifagyott pályákon síelhetsz, snowboardozhatsz, a pálya melletti északi lejtőn pedig van elég hó a szánkózáshoz is. Tökéletes családi program bármely korosztálynak!

A korcsolyázáshoz is sok remek helyszín van, az egyik legjobb a csepeli Szent Imre téren található Jégfolyosó, ami tervek szerint február 28-ig várja a látogatókat. Este a jégfolyosó melletti fákon elhelyezett fényfüzérek is világítanak, így igazán hangulatos a csúszkálás.

A február a farsangi mulatságok és a disznóvágás időszaka, így a legtöbb program ezekhez az eseményekhez kapcsolódik. A Sóstói Múzeumfaluban például február 16-án lesz Disznótoros Fesztivál, egybekötve pálinkafesztivállal és amatőr kolbásztöltő versennyel.

Február 22-24-én Miskolcon lesz farsangi mulatság gasztronómiai fesztivállal és vásárral egybekötve. Március első hétvégéjén pedig Szentendrén búcsúztatják a telet.

Beltéri programok

Ha rossz az idő, akkor se csüggedjetek! Szuper program egy családi vagy baráti bowlingozás vagy biliárd, de akár csak beülhettek egy kávézóba is beszélgetni egy finom süti, kávé mellé. Kisgyerekkel kihagyhatatlan a ZooCafé, ahol a fogyasztás mellett megismerkedhetnek a látogatók cicákkal, sünivel, nyuszival, gekkóval, kígyóval, de akár egy barátságos tarantulát is kézbe lehet venni.

Kisebb-nagyobb társasággal érdemes ellátogatni a különféle szabadulószobákba is, ahol próbára tehetitek tudásotokat annak érdekében, hogy egy órán belül kijussatok a különféle tematikájú szobából.

Ha egy kis énidőre vágysz, akkor látogass el egy jóga stúdióba! A hatha jóga órán például másfél óra alatt megismerkedhetsz a legalapvetőbb jóga testtartásokkal (ászanákkal), mérsékelt ütemben, lassan sajátítod el itt a mozdulatokat. Ha már gyakorlott van, akkor a dinamikusabb vinyasa flow-t válaszd, ahol egyik ászanából a másikba áramlik a mozdulat.

A Balatonhoz nem csak strandszezonban érdemes ellátogatni. Télen is kiváló program a tapolcai tavasbarlang megtekintése akár séta, akár csónakázás keretében, ami fölé egy látogatóközpontot is építettek.

Budapesten a Miniverzum is egész évben várja a látogatókat, ahol hatalmas, részletgazdag terepasztalokon Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei elevenednek meg.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!