Magyarország legjobb fürdőhelyei

Ahol ellazulhatunk...

Ismét sok volt a stressz? Jó lenne pihenni egy kicsit? Ha már túl vagyunk a kiránduláson, irány a wellness!

A wellness fürdők nagy előnye, hogy oda általában nem visszük be a mobiltelefont, laptopot, így nem érnek utol az email-ek, üzenetek – egy könyvelőnek már ez is garantált kikapcsolódás. Hogy tökéletes legyen a pihenés, összegyűjtöttük a legjobb helyeket, amiket érdemes felkeresni.

Cascade Barlang- és Élményfürdő – Demjén

A demjéni gyógyvíznek kiváló gyógyító hatása van. A termálfürdőben öt különböző hőfokú kültéri medence van, az Aquaparkban pedig többféle csúszda és ugrómedence található. A barlangfürdőben a kanyargós folyosókon, a szobrok között önmagában is élmény fürdőzni, emellett van itt csúszda és vízibár is.

A többféle szolgáltatás nagy előnye, hogy családostul érdemes felkeresni, mert minden korosztály megtalálja a neki tetsző medencét.

Zalakarosi fürdő

Élményfürdő, fedett fürdő, strand és gyógycentrum egy helyen. Nagy előnye, hogy a kezeléseket azonnal igénybe lehet venni, nincs várólista. Budapestről indulva ugyan nincs közel, de a környék is sok látnivalót ad, így érdemes hosszabb időre is ellátogatni Zalakarosra.

A wellness kezelések közül többféle masszázst is kipróbálhatunk. Kedvelt például a csakra és lávaköves masszázs, ami a test és lélek harmóniáját hozza el mintegy másfél óra alatt. De választhatunk például csokoládé masszázst is, ami stresszoldó, hatású – ez egy könyvelőnek bármikor jól jöhet.

Gyulai Várfürdő és Aquapalota

Az Almásy kastély közvetlen szomszédságában található gyógyfürdő és aquapalota szintén minden korosztály igényét kiszolgálja. Több kültéri medence mellett számos beltérit is találunk, van csúszda és minibár is. A családot hátrahagyva átlátogathatunk a gyógyfürdőbe is, ahol különféle hőfokú medencékben pihenhetjük ki magunkat akár már fél óra alatt.

Aquaticum – Debrecen

A Mediterrán Élményfürdőben minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódást. Emellett több termálvizes medence is található itt, ráadásul a debreceni gyógyvíz összetétele miatt kimondottan ajánlott az ülőmunkát végzőknek, valamint a mozgásszegény életmódot folytatók számára.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A gyógyfürdőben lévő medencék a családi részlegtől elkülönítve találhatók, így itt valóban a pihenésé a főszerep. Kétféle gyógyvíz található Sárváron, az egyik kiválóan alkalmas a mozgásszervi, illetve a nőgyógyászati betegségek kezelésére, míg a másik kimondottan mozgásszervi, izomlazító fürdésre jó.

A dél-tengeri hangulatot idéző családi élményfürdő 5000m2-en található különböző medencékkel és élményelemekkel.

Te melyik helyre mennél el legszívesebben? Feltöltődést és kikapcsolódást kívánunk mindenkinek! 🙂

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM