Esti programajánló

Kikapcsolódás munka után

Végre vége a munkaidőnek, lehet menni haza, ledőlni a kanapéra, kapcsolgatni a TV-t, belekortyolni a sörbe…. Vagy épp ellenkezőleg, ilyenkor kezdődik még csak a nap aktív része, amikor rövid, de tartalmas kikapcsolódás segít át minket a következő munkanapba.

Nyáron mindenképp érdemes kihasználni, hogy sokáig világos van és meleg, kellemes idő. Ha az ember 5-6 körül végez a munkával, még mindig van legalább 2 órája, amit pihenéssel lehet tölteni.

Strand

A legtöbb strandon 17 óra után olcsóbb a belépő és 20 óráig nyitva vannak. Vagyis egy gyors csobbanás az élménymedencébe még pont belefér munka után, de akár pár hosszt le is úszhatunk az úszómedencében. Így kellemesen ellazulva, mégis jóleső fáradtsággal a testünkben vehetjük hazafelé az irányt.

Egy könnyű, baráti beszélgetés

Estére úgyis megéhezünk, így kössük össze a kellemeset a hasznossal. Hívjuk el a barátainkat valahová vacsorázni, ahol a finom fogások mellé egy jót beszélgethetünk. Ha félünk a felszaladó kalóriáktól, esetleg meginnák egy pohár finom vörösbort, akkor hagyjuk otthon vagy a munkahely előtt a kocsit és pattanjunk inkább biciklire! Lehetőleg kellemes, vízparti helyet keressünk. Ilyen például Szentendrén a Görög kancsó, a Római part bármelyik büféje vagy egy Tisza-parti halászcsárda.

Zenélő szökőkút

A Margitsziget látványossága, a zenélő szökőkút körül mindig megtelik a tér esténként. A színes fényekkel megvilágított, felspriccelő víz és a kellemes zeneszámok mindenkit jókedvre derítenek. Este akár még egy bringó-hintózás vagy egy szigetkör futás, vagy csak egy párosban, andalogva sétálás is belefér a programba.

Sétahajózás

Nézd meg Budapestet egy új szemszögből, a vízen hajókázva. Számtalan élményprogram közül választhatunk, van vacsorával egybekötött hajókázás, van, ahol élőzenét is játszanak közben és ha az andalgás helyett azt szeretnék, hogy az adrenalin dolgozzon bennünk, akkor választhatunk motorcsónakos városnézést is.

Fesztiválozás

Július-augusztusban egymást érik a különböző fesztiválok. Sosem lehetsz elég öreg ahhoz, hogy ne vedd meg a belépőjegyet, ha épp a kedvenc bandád lép fel! Nézd meg előre a programokat, és tervezz be egy görbe estét!

Esti séta

Ha csak kiszellőztetnéd a fejed, keress egy olyan szabadtéri helyet, ami közel van és vagy nagyon szereted vagy régen, esetleg soha nem jártál arra. Budapesten gyönyörű a kilátás a Gellérthegyről, Szolnokon szuper sétálni a Tisza-parton, Kaposvár vagy a Zselic környékén élők pedig menjenek el a Zselic csillagparkba csillagokat, szerencsés esetben hullócsillagot nézni.

Hidd el, sokkal jobban feltölt és kikapcsol, ha nem rohansz egyből haza vagy nem az esti nagybevásárlást intézed. Legalább heti két alkalommal találj ki valami jó programot a családdal vagy a barátokkal, nehogy elmenjen melletted a nyár!

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM