Tavaszi divattrendek

Mi vár ránk idén?

Bár még csak januárt írunk, máris itt vannak a szezon végi kiárusítások, hamarosan pedig már megjelennek az első tavaszi ruhadarabok a boltokban. Lássuk, mi vár ránk idén a divat terén!

Jó, ha már most tudod, milyen lesz a tavaszi divat, hogy mire megjelennek a boltokban az új holmik, fejben már eldöntsd, mik azok a ruhadarabok, kiegészítők, amik nélkül el se tudod képzelni az idei szezont.

Az idei farmerdivat meglepő újdonságot tartogat a számunkra: jön a patchwork a farmerruhában! Emellett minden trendi lesz, ami szexi és nőies! Például a fehér, elegáns ruhadarabokkal idén nem fogsz tudni mellé nyúlni! Lehet egyszerű szabású vagy fodros, sokat mutató pántos vagy 7/8-as nadrág, a fehér nem tud kimenni a divatból!

Újra teret követelnek maguknak a puffos ujjú blúzok, felsők. A ’30-as évek divatját hozzák majd vissza tavasszal a romantikus felsők. Lehet húzott, fodros, mintás vagy egyszínű, a lényeg a hangsúlyos, puffos ujjakon lesz.

A fiatalabb korosztály számára jó hír, hogy a cargo nadrág továbbra is tartja magát a divatpalettán.

Amit nem biztos, hogy vártunk…

A divatban időről időre megjelennek olyan ruhadarabok, amiket vagy már eredetileg sem értettünk, vagy egykor szerettük ugyan, de nehezen hisszük el, hogy ismét akkora térhódításnak örvendhetne, mint sok éve.

A stylistok szerint idén újra menő lesz a biciklis nadrág, amiről nehéz elhinni, hogy tényleges funkcióján, vagy a biciklizésen és futáson kívül tényleg helye lenne a hétköznapi nő ruhatárában. Ha tetszik, óvatosan a vásárlásával! Ne legyen átlátszó, és tartsuk szem előtt, hogy csak a formás popsival és karcsú lábakkal rendelkező, ifjú hölgyeken mutat jól! Legyünk kritikusak, legalább önmagunk előtt, és ha nem tartozunk ebbe a kategóriába, válasszunk inkább a fenti, divatos darabok közül, amivel őszinte elismeréseket tudunk majd bezsebelni a kollégáktól, ismerősöktől!

Visszatért a batikolt póló, ruha is! Trendi lesz ismét otthon festeni a ruhákat – elvileg. Próbálkozni lehet, de csak akkor vegyük fel, ha tényleg jól sikerül… Ha nem megy, ne erőltessük, inkább egy fehér szetthez válasszunk egy lenge, batikolt selyemsálat, és máris adtunk a divatra! ?

Az idei tavaszi divatszín a napsárga lesz, ami remek hír! Feltölt, inspirál, energetizál – ha szereted az élénk színeket, jó kedved lesz a sárga daraboktól! Visszahúzódóbb hölgyek inkább egy pasztellesebb árnyalatot válasszanak, vagy nyúljanak ismét a fehérhez – sárga kiegészítőkkel.

Divat az uraknak

Természetesen a férfiakról sem feledkezünk meg! Fontos divathír, hogy idén visszatér a 3 részes öltöny! Fontos eseményeken, például egy esküvőn csak ilyet szabad viselni! A mellény nagyon elegáns, ismét divat zsebórával, de legalább lánccal feldobni a szettet.

Ahogy a hölgyeknél, úgy az uraknál is trendi, ha csak egy színbe, vagy egy szín azonos árnyalataiba öltöznek. Ez lehet mustársárga, kék vagy barna akár.

Amit jobb csak a kifutón látni…

Idén számos olyan trend megjelent a kifutókon, amit nem feltétlenül kell átültetni a hétköznapokba. Az idei férfi rövidnadrág például ultrarövid lesz, a férfiak is mutogathatják combjaikat az edzőtermen kívül is. Céges megbeszélésen azért maradjunk a hosszú nadrágnál!

Idén a zakót fel lehet magában is venni, ing nélkül – ezt csak fiatal, kisportolt férfiak próbálják ki! Divatosnak számít idén a túraszandál is – sportos szetthez elmegy hétköznap is, de elegánsabb ruhához ne vegyük fel!

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!