Ide utazz el az utószezonban!

Bőven van látnivaló...

Ha nem voltál nyaralni, mindenképpen használd ki az utószezon akciós árait! A népszerű tengerparti üdülőhelyeken szeptember végéig kedvező az időjárás. Ugyanakkor belföldön is van bőven látnivaló a vénasszonyok nyarán is.

Akinek iskolás gyereke van, biztos, hogy július-augusztusban utazott el, hiszen iskolakezdésre haza kell érni. Azonban szeptemberben is ki lehet még venni egy-két nap szabadságot az iskolából is, vagy pedig a szülők elmehetnek pár napra. A független párok, baráti társaságok kiruccanása pedig egyértelműen most jött el!

Horvátország déli felén akár október közepéig is nyaralhatunk, így például Dubrovnikban biztos, hogy ősszel érdemes ellátogatni. A tengervíz hőmérséklete még kiváló, de sokkal kevesebb a turista, és az óvárost is kellemesebb úgy bejárni, hogy nem a rekkenő hőségben ontja az aszfalt magából a hőt.

A görög szigetekre szintén a főszezonbeli árak töredékéért juthatunk el. Akár Rodosz, Kréta vagy Korfu legyen az úti célunk, biztosan nem fogunk csalódni. Szeptemberben ugyan már előfordulhat egy-egy esős nap, de könnyen lehet, hogy még nyári napsütésben fürdőzhetünk, fedezhetjük fel a látnivalókat. Ha extra last minute utazást foglalunk, egy-két héttel korábban, mint ahogy indulnánk, akkor pedig az időjárás se foghat ki rajtunk. Például Rodoszon két fő egy hétig nyaralhat négycsillagos szállodában, félpanziós ellátással 200 ezer forintból, amiben a repülőjegy ára és a reptéri illeték is benne van.

Spanyolországba, Egyiptomba, Törökországba szintén nagyon kedvező áron juthatunk el. Mallorcára például 80 ezer forintból elutazhatunk repülővel, és kétcsillagos szállodában lakhatunk, ahol reggelit is tartalmaz az ár.

Aki inkább belföldön maradna, az sem marad kedvező ajánlatok nélkül. Aki nem elsősorban fürdeni szeretne, hanem pihenni, kikapcsolódni, felfedezni, annak ősszel is tud újat nyújtani a Balaton. Egészen más arcát mutatja a magyar tenger utószezonban, amikor nincsenek a parton a turisták, és akár 25 ezer forintból eltölthetünk 5-6 napot. Látogassunk el Veszprémbe, hiszen itt az Állatkert is önmagában egy napos program, de emellett az óváros is gyönyörű. Tihanyban nagy sétát tehetünk, felfedezhetjük a belső tó mellett az ürgéket, valamint jókat ehetünk szép kiáltás mellett.

Szintén kiváló választás Sopron és környéke. Ha fürdeni szeretnénk, irány Bükfürdő, hiszen itt a zárt élményfürdőnek nyitott medencéje is van. Városnézéshez, kiránduláshoz Kőszeg, Sopron, Fertőd, Nagycenk is tökéletes helyszín. Ne hagyjuk ki a Fertőrákosi kőfejtőt sem! Látogassunk át Ausztriába is, ahol Mörbisch, Ruszt és Szentmargitbánya is gyönyörű kora ősszel is. Ha a családdal utazunk, ne hagyjuk ki a Family Parkot sem! Kicsiknek, nagyoknak egy életre szóló élmény, egy egész napra elfelejtjük a hétköznapokat és csak a vidámságé, szórakozásé a nap.

A Tiszta-tó is tartogat meglepetéseket ősszel is. Poroszlón az Ökocentrum és a tanösvény ilyenkor is számos felfedeznivalót rejt. Akár egy kerékpártúrát is tehetünk a környéken.

Szintén nagyszerű helyszín Gyula, ahol a vár mellett a Várfürdő t se hagyjuk ki. Útba ejthetjük Szarvast is, ahol jót sétálhatunk az arborétumban, és megnézhetjük a Mini Magyarország miniatűr épületeit.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM