Céges workshop külföldön?

Ide utazzatok!

Manapság egyre divatosabb, különösen a multikulturális cégeknél, ahol külföldiek is dolgoznak, hogy egy-egy céges workshopot valamelyik közeli országban rendeznek meg. Ezekkel a helyekkel feltétlenül érdemes számolnotok!

A fapados repülőjegyek révén már nem elérhetetlen egy-egy külföldi út. Ha szeretnétek kiszakadni a megszokott környezetből, többre vágytok egy vidéki céges workshopnál, akkor pattanjatok repülőre, és válasszatok egy olyan várost, amit akár egy-két nap alatt is be lehet járni. Így marad elég idő a közös beszélgetésre is, ráadásul rengeteg közös élménnyel térhettek haza, ami erősíti a csapatszellemet, új lendületet ad a munkában.

Róma

Olaszország fővárosában rengeteg a látnivaló, de a fő attrakciók egymástól tömegközlekedéssel könnyen bejárható távolságra vannak egymástól. A Szent Péter tér a Bazilikával, a Vatikáni Múzeummal kihagyhatatlan, az ókori romok közül pedig a Colosseumot, Forum Romanumot érdemes mindenképp megnézni. A Pantheon, a Trevi kút, a Spanyol lépcső séta közben is útba ejthető látványosság.

Rómában kiválók az éttermek, az olasz tészták, pizzák mellett a halas és húsos ételek is megtalálhatók.

Prága

Prágába másfél órán belül ott lehettek repülővel. Az óvárost a Károly híddal és az óratoronnyal akár egy délutáni séta alatt be lehet járni, és számos kiváló étterem, söröző közül választhattok, hogy egy finom knédli vagy gőzgombóc, valamint egy korsó sör mellett szabadon beszélgethessetek.

Ha több időt szántok a város felfedezésére, kihagyhatatlan az Arany utcácska a várban, Kaffka mozgó szobra a Quadrio bevásárlóközpont előtt, a Kampa-sziget a Károly híd nyugati vége alatt, amit Prága Velencéjeként is emlegetnek. Ha street foodra vágytok napközben, az új városközpont bevásárlóutcáján érdemes körülnézni.

Milánó

Kiváló hétvégi céges program lehet egy ide vezető út. Milánóba általában egy nap több járat is megy, hétköznap akár 10 ezer forintból kijön a repülőjegy. A dómot és környékét érdemes leginkább megnézni itt, a dóm tetejéről csodás kilátás nyílik a városra. A gardróbotokat is felfrissíthetitek itt pár divatos holmival, de akár egy operaelőadást is megnézhettek közösen.

Berlin

A város keleti és nyugati része között még mindig jelentős a különbség, ha érdeklődtök a történelem iránt, a leginkább ikonikus helyeket érdemes felkeresni. Ilyen például a Brandenburgi kapu és a Holokaust emlékmű, a fal maradványai, a Checkpoint Charlie és a Reichstag. Este érdemes egy sétát tenni az Unter den Linden.

A német fővárosban számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhattok, rengeteg múzeum és szórakozóhely is van itt.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!