Az igazán teljes körű szolgáltatás

Legjobb könyvelős sztorik

Induló könyvelő vállalkozásomnak szerettem volna minél több ügyfelet szerezni. Tudtam azt, hogy ez azzal jár, hogy bizonyos munkákat olcsóbban, a piaci ár alatt kell elvállalnom.

Elvállaltam egy Kft. könyvelését, havi nettó 20.000 Ft-ért. Ennek a Kft.-nek a számlaforgalma havonta kb. 100-150 bizonylat volt (szállítói, vevői számlák, pénztár és bank egyben). Import tevékenységet is végzett, környezetvédelmi termékdíjjal is érintett volt a tevékenysége, ráadásul közösségen belüli ügyletekre még adótanácsot is adtam. Mindezt a könyvelési díjon belül.

Azonban hamar kiderült, hogy a cégvezető adófizetési hajlandósága nagyon erősen tart a nullához, mindegy, hogy milyen összegről van szó. Az utolsó vitánk alkalmával, ami egy kb. 80.000 Ft-os befizetendő Áfát tartalmazó negyedéves Áfa bevallás miatt alakult ki, tudomásomra hozta, hogy nem csak szakmailag nem elégedett a munkámmal (mivel adófizetési kötelezettsége van), hanem még drága is vagyok, mert más könyvelő ennyi pénzért számlát is szerez!

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!