Tisztségükbe léptek a NAV új vezetői

Az összevont adó- és vámigazgatóságok új vezetői


A NAV honlapján megjelent közlemény szerint – a Kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 152/2014. (VI.6.) Korm.rendelet 90/B.§-a alapján – a Kormány 2016. január 1-jei hatállyal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője feladat- és hatáskörének gyakorlójaként a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkárát, Tállai András urat jelölte ki.

A miniszterelnök a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 220. § (2) bekezdésében foglalt jogkörében eljárva – a nemzetgazdasági miniszter javaslatára – 2016. január 1-jei hatállyal a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárává az alábbi személyeket nevezte ki:

  • Tamásné Czinege Csilla asszonyt, adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár
  • Dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit asszonyt, hatósági és felügyeleti ügyekért felelős helyettes államtitkár
  • Dr. Sors László urat, bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatok ellátásáért felelős helyettes államtitkár
  • Molnár Tamás urat, vámszakmai és nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkár.

A nemzetgazdasági miniszter az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 9. § d) pontja értelmében, 2016. január 1-jei hatállyal Marsi Márta Erzsébet asszonyt nevezte ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítása főigazgatójává és egyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal gazdasági vezetőjévé.

A NAV vezetőinek életrajza a Kormány oldalán olvasható.

A 2016. január 1-jei hatállyal kinevezett szakfőigazgatók, főigazgatók, főigazgató-helyettesek, igazgatók és főosztályvezetők névsoráról itt olvashat.

Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás, légy te az első!

Értékelés, hozzászólás
Az értékeléshez és hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM