ADÓZÁS 2021

SZJA, ÁFA, TAO, KIVA, TBJ, KATA, ADÓELJÁRÁS, EGYÉB ADÓK

8000 Ft

SZJA, ÁFA, TAO, KIVA, TBJ, KATA, ADÓELJÁRÁS, EGYÉB ADÓK

Kategóriák: , , ,
Kiadás éve

2021

Kiadó

Vezinfó

Nyilvántartási kód

5864/21

Oldalszám

224

Szerző(k)

Dr. Csátaljay Zsuzsanna, Dr. Futó Gábor, Horváthné Szabó Beáta, Dr. Császár Zoltán, Dr. Kovács Ferenc, Egri-Retezi Katalin

Az ADÓZÁS 2021 című könyv olyan kiadvány, amelyben Ön egy helyen összegyűjtve találja meg az aktuális év legfontosabb adójogszabály-változásait, közérthetően elmagyarázva.

Az előző évi adókönyv szerkesztésekor még nem tudhattuk, hogy a 2020-as év minden szempontból emlékezetes lesz. A különleges körülmények, zárlatok, és a rendkívüli jogrend mindannyiunk alkalmazkodóképességét próbára tette. Nagyon vártuk, hogy a hátunk mögött tudhassuk végre az elátkozott ’20-as esztendőt, de a sok évközi, átmeneti rendelkezés egy része végül velünk maradt, sőt idén januártól új szabályok is életbe léptek. Korábban kárhoztattuk az évi kétszeri adócsomagokat, tavaly – a különleges körülmények között – inkább már havi kétszeri kiigazítás volt a gyakorlat.

Az ember feje nem káptalan – tartja a mondás. Ez alól a könyvelők feje minden bizonnyal kivétel. De még egy ilyen precíz és magasan fejlett munkaeszköznek is szüksége lehet egy olyan támaszra, mint ez az ADÓZÁS 2021 című könyv.

Ebben a kötetben egy-egy adóterület legkiválóbb hazai ismerői nyújtanak rövid, összefoglaló szakmai segítséget a napi munkánkhoz. Elsődleges célunk, hogy kiadványunkkal gyorsítsuk és hatékonyabbá tegyük az Ön munkáját is!