“AZ ÉV TB ÜGYINTÉZŐJE 2017”

Legyél a kitöltők között!

A PENTA UNIÓ Oktatási Centrum és a Soft Consulting Hungary Zrt. közösen rendezi meg, idén első alkalommal “Az Év TB Ügyintézője” szakmai versenyt.

A megmérettetés célja, hogy a gazdaság e kiemelten fontos területén dolgozó szakemberek lehetőséget kapjanak szakmai tudásuk bemutatására, összemérésére ezzel is segítve a társadalombiztosítás területén dolgozó szakmai munka elismertségét.

Szerezz országos elismerést magadnak és a szakmának!

A verseny, összesen 3 fordulóból áll:

  • Az első forduló: az online tesztsort lentebb találhatod! Az első forduló 2017. május 15-től szeptember 10-ig tart. Ha csak a tudásodat szeretnéd felmérni és lemondasz a nyereményekről, akkor lehetőséged van anonim módon kitölteni az első fordulónál az elektronikus tesztet. (Az első forduló anonim résztvevői sajnos nem tudnak továbbjutni!)
  • A második forduló: a 2017. október 2. és december 15. közötti időszakban az első fordulós tesztsort legjobb eredménnyel kitöltők vehetnek részt a szakmai verseny második, online feladatsorában.

A verseny első- és második fordulójának végeredményeit megtekintheti ITT!

  • A harmadik forduló, azaz a döntő: 2018. január első hetében a PENTA UNIÓ Zrt. szervezésében kerül megrendezésre, ami egy írásos és egy szóbeli részből áll. Ide a második forduló legjobbjait hívjuk meg, akik személyesen is bizonyíthatnak a többtagú zsűri előtt.

A szakmai zsűri tagjai: a pénzügy, ügyviteli területek élvonalbeli szakértői és a NAV munkatársai.

A díj presztízsét a szakmai zsűri és a színvonalas díjak emelik, melyek mellett értékes tudást és szakmai kapcsolatokat is szerezhetnek a versenyben résztvevők és természetesen a nyertes büszkén viselheti az “Az Év TB Ügyintézője 2017” címet.

Az első forduló eredményei a kódszámok alapján, honlapunkon lesznek elérhetők 2 havonta. A végső eredményről legkésőbb az egyes fordulók zárását követő 2 héten belül honlapunkról tájékozódhatsz!

Amiért érdemes nevezni erre a szakmai megmérettetésre:

  1. Nyereményeső a szakma legjobbjának: Az országos címet elnyerő versenyző kb. 500.000 Ft értékű szakmai ajándékcsomagban részesül és viselheti a címet! A szakmai ajándékcsomag aktuális szakkönyveket, könyvelő/bérszámfejtő szoftvereket, szaklap előfizetést, konferencia belépőket, szakmai klubtagságot, szakképzést foglalhat magában.
  2. Külön díjunk a nyertesnek egy 5 napos wellness hétvége 2 fő részére, félpanziós ellátással a Hotel Bella Vistában, Ausztria vizekben és napsütésben, leggazdagabb tartományában, Karintiában, ahol festői alpesi csúcsok és hegyi tavak várják az aktív pihenni vágyókat! A nyeremény tartalmazza: 4 éjszaka 2 fő részére, franciaágyas szobában, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora, a hotel wellness részlegének teljes körű használata a 2018-as téli vagy nyári szezonban egyaránt!
  3. Ismerd meg gyenge és erős pontjaid: Hasznos információra tehetsz szert szakmai tudásodról. Eredményeidet összehasonlíthatod az átlaggal!
  4. Amit büszkén kitehetsz a falra: Az első fordulóban legalább 60%-os eredményt elérő versenyzőink számára egy szakmai tanúsítvány kerül kiállításra, ami irodád dísze lehet! (Az anonim résztvevők számára sajnos nem tudunk tanúsítványt kiállítani.)
  5. És ha Te viszed el a pálmát? Akkor vállára emel a szakma és a szaksajtó, bemutathatod tudásodat előadóként szakmai fórumokon is, új ügyfeleid pedig kézről-kézre fogják adni irodád kilincsét!
  6. Garantált nyeremény minden kitöltőnek, amit a visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked a verseny kódszámmal együtt! Profitálj Te is a “Munkaviszonyosok TB kiskönyve” e-füzetünkből!

A versenyre bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, képes megoldani összetett, bonyolult feladatokat, vagy egyszerűen csak érdeklődik a TB szabályai iránt és ki szeretné próbálni szaktudását. Természetesen előnyben vannak azok, akik már tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken, hiszen a kérdések megválaszolása sokkal könnyebb, ha a versenyzőnek már van gyakorlati tapasztalata. Az internetes fordulón az anonimitást a versenyző kérheti, ám a szóbeli döntő már élőben zajlik, itt már nem tudja megőrizni névtelenségét.

A hibátlan ügyintézés rengeteg tudást, tapasztalatot, gyakorlatot kíván. Egy szakembernek folyamatosan képeznie kell magát, a jogszabályokat folyamatosan követnie kell. Nagy szakértelemre, pontos munkára és odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy minden hónapban hibamentesen végezzük el a munkánkat.

Ezek a versenyek az értékes nyeremények mellett játékosan tanítanak, segítenek hatékonyabban végezni munkádat. S nem utolsó sorban növeli esélyeid a munkaerőpiacon.

Számos szakkönyv, képzés és ajándék mellett a nyeremények listája folyamatosan bővül a felajánlásoknak köszönhetően. Ezért érdemes  figyelemmel kísérni egész évben a versenyt!

Az adatokat bizalmasan kezeljük, titoktartási kötelezettséggel. Az eredményeket a versenyző egyedi kódja alapján tesszük közzé.

GRATULÁLUNK! ÍME A 2017-ES ÉV GYŐZTESE ÉS DOBOGÓSAI:

I. Pataki Adrienne
II. Pék Ágnes
III. Boros Rita

Az összesített eredményhirdetésre, azaz „Az Év TB Ügyintézője” verseny díjátadására, következő év január közepén, az Adóegyetem Budapest III. helyszínén kerül sor.

 A verseny rendezői:

Soft Consulting Hungary Zrt. PENTA UNIÓ Zrt.